Restaurantul Digital in Era Delivery

Această carte a fost scrisă pentru un tip ca mine. Și bănuiesc că o veți găsi la fel de utilă ca mine.

Detalii raport

Restaurantul Digital in Era Delivery
Numar de pagini
256
Data lansarii
04/03/2024
Categorii
An

2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024

Zona geografica

Bucuresti, National, Provinci

Indicatori

Annuali, In evolutie

Canal

Benzinarii, Cantina, Delivery, Fast-food, Gastro/Retail, KFC, Mc Donalds, Restaurant standard, Self pick-up

Interes

Acquisition value (all), Delivery, Market value (all), Marketing, Meniu

Produse

Cafea

59,00 lei

Sunt în industria restaurantelor de treizeci și șase de ani. Am condus trei restaurante de mare succes în California de Sud. În timpul mandatului meu, Café Japengo a primit Premiul Gold Medallion al Asociației Restaurantelor din California pentru „Cel mai bun sushi“ opt ani la rând. Astăzi, James’ Place este un concept specializat de fuziune asiatică ce oferă un meniu casual de fine dining, amplasat în inima terenului La Jolla Playhouse. Echipa mea este foarte mândră să ne încânte oaspeții de fiecare dată când ni se alătură.

Abia recent mi-am dat seama cât de mult se schimbă lucrurile pentru oaspeții mei și ce impact au aceste schimbări asupra restaurantului meu. Fiul meu, Anthony, care lucrează cu mine, reprezintă următoarea generație de operatori de restaurante. Sper că va duce mai departe tradițiile pe care le-am început, dar mai sunt atât de multe de adăugat care îl vor duce pe el și această industrie mai departe, spre lucruri și mai incredibile. Deja când vorbește despre modul în care el și prietenii săi trăiesc, îmi dau seama că va dezvolta restaurantele noastre pentru a răspunde nevoilor generației următoare.

Această carte îl va ajuta cu siguranță în această călătorie. Orice proprietar de restaurant din ziua de azi vă va spune că există o gamă uluitoare de noi tehnologii disponibile pentru a îmbunătăți experiența în restaurant.

Ce ne recomanda?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Vocea si talentul
Shopping Cart
Restaurantul Digital in Era Delivery
59,00 lei